Horeca Vlaanderen - Regio Brugge en Ommeland

Horeca Vlaanderen - Regio Brugge en OmmelandHoreca Vlaanderen - Regio Brugge en OmmelandHoreca Vlaanderen - Regio Brugge en Ommeland

HORECA VLAANDEREN

REGIO BRUGGE EN OMMELAND: Brugge, Damme, Jabbeke Beernem, Oostkamp, Zedelgem

Regio Brugge

HORECA VLAANDEREN

De werkzaamheden van de beroepsorganisatie Horeca Vlaanderen zijn gericht op de belangenbehartiging van haar leden. Zij ondersteunt ondernemingen in hun professionaliteit. Hierbij staan onder andere hoogstaande kwaliteitsnormen, klantgerichtheid, rentabiliteit, sociaal en ethisch ondernemen centraal. Hiervoor is de federatie actief op verschillende domeinen:

  • Bij de politieke beslissers overleggen en lobbyen over diverse thema’s zoals de controle op de vestigingswet en de verhoging van de flexibiliteit voor het inschakelen van personeel in seizoensgebonden en/of onregelmatige werktijden.
  • Ondernemers en werknemers opleiden en vorming geven.
  • Systematische communicatie met leden en pers.
  • Horecaondernemingen informeren over wetgeving, administratieve verplichtingen, vergunningen,...
  • De sector kwantitatief en kwalitatief vertegenwoordigen.

Leden kunnen bij de federatie terecht voor juridisch advies, infosessies, documenten, belangenverdediging, tal van kortingen.

Lees meerZie ook Facebook
Horeca Vlaanderen - Regio Brugge en OmmelandHoreca Vlaanderen - Regio Brugge en Ommeland
Horeca Vlaanderen - Regio Brugge en OmmelandHoreca Vlaanderen - Regio Brugge en OmmelandHoreca Vlaanderen - Regio Brugge en OmmelandHoreca Vlaanderen - Regio Brugge en Ommeland