REGIO BRUGGE EN OMMELAND Brugge, Damme, Jabbeke
Beernem, Oostkamp, Zedelgem

leden log-in

Zoeken hulp bij zoeken

naam

Culinaire Paradijzen

Evenementen

Beschikbaarheid Restaurants Eindejaar 2019
Beschikbaarheid Restaurants …
In Bijlage beschikbaarheidsli …
zoeken > Restaurant > Vlaamse keuken

SINT-JORIS

Mevrouw Margriet Vermue heeft de zaak opgestart in 1971. Zij is afgestudeerd aan Hotelschool Spermalie in 1965 en heeft de knepen van het vak geleerd aan dochter Enid. Hun respectievelijk echtgenoten Philippe en Joeri ondersteunen hen. De samenwerking resulteert in het succes van de zaak. De kwaliteit van de basisproducten is de basis voor de kwaliteitsvolle bereidingen. Natuurvlees is gewaarborgd.

De prijszetting is correct. Het zijn de gangbare prijzen die de horeca in de stad aanrekent. Er zijn drie menu’s: Breydel aan 18,90 euro, Belfort aan 26,90 euro en Sint-Joris aan 34,90 euro. De handelwijze is correct. Bij vlees, vis en gevogeltegerechten zijn frietjes of aardappelen inbegrepen in de prijzen die vermeld zijn op de menukaart.

Vanuit Sint-Joris kijk je uit op het standbeeld Van Breydel en De Coninck en op het Belfort. De benamingen van de menu’s zijn dus goed gekozen. De bediening is meer dan klantvriendelijk. Je wordt er hartelijk onthaald. Sint Joris is een place to be op de Grote Markt voor de Bruggelingen. De toeristen kunnen kiezen uit zes talen voor hun informatie over gerechten en prijzen. In Sint-Joris noemen ze dat elementaire klantenservice!

31/08/2012

 

 


contact

MARKT 29
8000

openingsuren

Dicht: woensdag

contactgegevens

Telefoon: 050/33.30.62
E-mail: info@restaurant-sintjoris.be
Website: http://www.restaurant-sintjoris.be

afbeeldingen

Horeca Vlaanderen | info@horecabrugge.be | 0475/81.16.61 webdesign by stardekk ×